vineri, 29 mai 2015

Cat de multe genti sunt prea multe


Daca este un accesoriu pentru care femeile au facut dintotdeauna pasiuni, acesta este poseta. Imaginati-va ca sunteti intr-un magazin cu posete de dama, pantofi si accesorii, toate in acord cu tendintele si toate accesibile din punct de vedere al bugetului. Un adevarat Paradis feminin!

Ce ati cumpara, care ar fi stilurile care v-ar atrage cel mai mult atentia? Ati reusi sa va rezumati la un numar decent de posete sau ati umple toate spatiile goale din casa cu standere pentru posete?


Sunt sigura ca ar fi un adevarat sacrilegiu sa ii ceri unei femei sa aleaga doar cateva posete cand de fapt, ei ii plac toate, indiferent cate mai are acasa si indiferent cat de inutile pot parea unele dintre exemplarele pe care le are in fata.

Nimeni si nimic nu poate explica ce se petrece in mintea unei femei atunci cand are in fata o adevarata selectie pe spranceana de posete, insa ceea ce este clar este ca oricare ar fi mecanismul, este unul foarte natural pentru femei, si care reuseste sa declanseze o adevarata isterie a cumparaturilor. Sigur ca orice femeie are nevoie de genti de zi, genti de birou, genti casual, genti de seara, genti ideale pentru vacanta, genti pentru cumparaturi, etc…


E greu de crezut ca vreuna din noi s-ar putea hotara sa renunte macar la unul dintre aceste tipuri de geanta. De asemenea, purtam genti in functie de eveniment, dar si de tinuta pe care o alegem, asortand mereu geanta atat cu stilul tinutei cat si cu culorile ce se mai regasesc in ansamblul tinutei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu